Servicii web design IASI

Servicii web design IASI

Web247 este o companie de web design / development   din Romania / Canada, specializata in crearea de site-uri web.

Web design

Design-ul pe care-l propunem tine cont si de o etapa viitoare in dezvoltarea sitului: optimizarea pentru motoarele de cautare. Se poate opta pentru o varianta de site integral Flash, cu multe efecte vizuale de impact, sau pentru un site static HTML, predominant cu text si doar cu anumite portiuni animate. Situri statice HTML, situri dinamice PHP, ASP Pentru ca dvs. sa puteti interactiona cu vizitatorii site-ului se folosesc pagini web dinamice. Pentru interactionarea cu bazele de date, folosim limbajele de programare ASP, PHP. Unele portiuni din website (stiri, noutati, targuri, expozitii, etc) pot fi usor administrate de dvs. dintr-un modul de administrare. Web design - Site Flash Puteti opta pentru o varianta animata, de impact, un website integral Flash, sau pentru o varianta statica/dinamica in care sa includem elemente flash, animatii.

Re-design site

Aveti nevoie de re-design daca aveti deja un site construit cu ceva timp in urma, sau va confruntati cu una din urmatoarele probleme: - designul site-ului este deja invechit - paginile web au poze sau elemente de Java Script sau Flash ce ingreuneaza foarte mult incarcarea paginii - site-ul nu a fost proiectat/optimizat seo pentru a fi usor gasit de motoarele de cautare - in site-ul dvs predomina textele si doriti o revigorare a partii grafice sau mai multa animatie

Intretinere web site

Daca site-ul dvs necesita schimbari de text sau poze periodic, sau vreti doar anumite modificari la un moment dat, va putem asigura intretinere lunara / trimestriala. Contra unui abonament fix sau in sistem de plata per ora, putem face in cel mai scurt timp modificarile pe care le doriti in site.