Optimizare site (SEO)

Optimizare site (SEO)

Oferim clientilor nostri, persoane fizice sau juridice o noua si foarte eficienta metoda de promovare online a site-urilor proprii, numita Optimizare pentru Motoarele de Cautare (SEO).

Optimizarea site-ului pentru motoare de cautare, este realizata de echipa numai respectand "Practicile de Optimizare Aprobate". Nu incurajam spam-ul.

Conform studiilor aparute in "Brand Week Online Magazine", "Optimizarea site-urilor pentru pozitionarea de top in motoarele de cautare poate fi doar o parte a strategiei de promovare online, insa este cea mai importanta, este fundamentala."

Optimizarea site-urilor pentru pozitionarea in motoarele de cautare (ex. Google, Yahoo, AltaVista, Excite, AlltheWeb, Msn etc.) precum si publicitatea prin cuvintele cheie pot genera intre 80 si 90% din traficul site-ului dumneavoastra.

Astfel costurile impuse de optimizarea site-ului ofera un raport pret/eficienta foarte avantajos.

Pozitionarea eficienta si garantata in top 10 este rezultatul strategiilor si tehnicilor de ultima ora folosite la optimizarea site-rilor pentru motoare de cautare.

Scopul nostru fiind oferirea unei campanii de promovare prin motoarele de cautare fara riscuri pentru a genera trafic marit.

Un trafic mare pe site inseamna vanzari mai multe, potentiali clienti mai multi adica rezultate concrete mult superioare altor tehnici de promovare online folosite in prezent (bannere, emailing etc).