Firma Web Design Iasi

Firma Web Design Iasi

Web247 este o tanara firma canadiana de web design si programare web nascuta in vara lui 2002 in Toronto, Canada. De atunci am furnizat o gama larga de servicii web companiilor romanesti si straine, cu rezultate remarcabile. De asemenea, ne-am diversificat oferta de servicii, adaugand designului grafic specific internetului servicii de design grafic pentru tipar, creatia de CD-uri de prezentare, dezvoltare de aplicatii internet si solutii de comert electronic.

Echipa noastra s-a imbogatit cu oameni motivati, specialisti in domeniile lor, care inteleg foarte bine importanta muncii lor, importanta de a fi cel mai bun si beneficiile perfectiunii.

Suntem aici pentru a raspunde tuturor necesitatilor dumneavoastra de grafica si dezvoltare aplicatii web. Suntem dispusi sa oferim sfaturi gratuite si consultanta web tuturor potentialilor clienti. Experienta noastra ne permite sa realizam intreaga imagine a companiei dumneavoastra, incepand cu crearea logo-lui, a cartilor de vizita, a documentelor de birou, a brosurilor si obiectelor publicitare si terminand cu crearea site-lui web si a cd-ului de prezentare cara va impresiona nu numai clientii, ci si concurenta. Toate culminand cu consultanta in priviinta campaniei publicitare online a produselor si serviciile companiei dumneavoastra.

Daca doriti sa vedeti mostre din ceea ce am facut pana acum, va rog sa ne vizitati portofoliul web design.