Web247 Web Design este o companie de web design din Canada, cu sediul in Toronto, specializata in creare de site web profesionale, optimizare si promovare site, programare web(e-commerce, CMS, etc). Oferta de servicii multimedia mai include: creare cd de prezentare, creare de bannere publicitare web, flash sau gif, animatii flash, logo design (creare sigla firma), 360 panoramic view, mape de prezentare, carti de vizita, grafica vectoriala, e-cards, etc ...

Web247 Web Design este o agentie de creatie web cu webdesign-eri experimentati.

Experienta ne-a invatat ceva important despre mediul competitiv al Internetului: pentru a supravietui trebuie sa fim cei mai buni, trebuie sa oferim servicii de inalta calitate si comunicare perfecta si, bineinteles, pretul trebuie sa fie rezonabil. Am supravietuit procesului de invatare si am devenit cei mai buni.
despre noi

Sunt multe companii care au nevoie de design grafic pentru a-si complementa munca sau care sunt foarte ocupate cu proiectele lor incât au nevoie de ajutor. Noi putem sa le oferim servicii de inalta calitate la la preturi extrem de avantajoase.
outsourcing

Daca credeti ca va putem satisface nevoile grafice, multimedia si de Internet, sau daca sunteti nesiguri si vreti sa ne puneti niste intrebari, sau nu vreti decât sa ne cunoasteti, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati.
contactati-ne